counter

"Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί…"

"Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί…"
"Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί…"

Η Μαρία Καρλάκη έκανε συζητήσεις με την παραγωγή του «Survivor» στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, όμως τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Η τραγουδίστρια μίλησε «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια για όσα συμβαίνουν στο φετινό «Survivor», αλλά και το φλερτ που είχε στο παρελθόν με τον Σάκη Κατσούλη.

«Το τελευταίο διάστημα με έχει κουράσει το τόσο πολύ ριάλιτι που περιέχει αυτό το -κατά τ’ άλλα αγωνιστικό- πρόγραμμα. Όταν το παρακολουθώ, λέω ευτυχώς που δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και δεν πήγα.

Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε στους Μπλε ούτε στους Κόκκινους. Καλύτερα να ήμουν σε μια τρίτη ομάδα, με άλλους παίκτες. (γέλια) Αν έπρεπε να επιλέξω, παρ’ όλα αυτά, θα επέλεγα να είμαι σε μια ομάδα με παίκτες που να ξέρουν να κερδίζουν για να μπορώ να τρώω» δήλωσε η Μαρία Καρλάκη.

Όσο για τη γνωριμία της και το φλερτ που είχε με τον Σάκη Κατσούλη;

Η Μαρία Καρλάκη ξεκαθάρισε: «Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Απλώς ήμασταν στην αρχή μιας γλυκιάς γνωριμίας. Είχε έρθει στην παρουσίαση του τραγουδιού μου, του “Γιαρέμ”, υπήρξε ένα φλερτ, αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου».

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τα… ντουέτα του φετινού «Survivor» Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, η Μαρία Καρλάκη ανέφερε: «Θεωρώ πως ο Αλέξης Παππάς είναι δαιμόνια πανούργος. Δεν τον γνώριζα ως ηθοποιό, αλλά στο “Survivor” απέδειξε πως διαθέτει υποκριτικό ταλέντο! Ο Τζέιμς Καφετζής, από την άλλη, είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να λειτουργεί στρατηγικά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακός όσο ο Αλέξης. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι κολλητός του Τζέιμς, θεωρώ πως όντως είναι φίλοι και θα συνεχίσουν και μετά το παιχνίδι. Νομίζω, όμως, πως τον χειρίζεται ο Τζέιμς, αλλά μπορεί και ο Νίκος να του το επιτρέπει».

Όσο για τον Τριαντάφυλλο; «Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι κακός, απλά πρέπει να ξέρει κανείς πώς θα του φερθεί. Ωστόσο, θα έπρεπε να είχε συνειδητοποιήσει πια κι εκείνος πως σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού οι αγωνιστικές ικανότητες των άλλων παικτών υπερτερούν των δικών του. Ο Πάνος Καλλίδης, όταν είδε πως δεν μπορούσε πια να συνεισφέρει αγωνιστικά στην ομάδα του, αποχώρησε οικειοθελώς, με αξιοπρέπεια» εξήγησε η Μαρία Καρλάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR