counter

My Style Rocks: Χαμός με την Βασιλική! Οι παίκτριες που έχουν στιλίστα και η παρέμβαση της Καραβάτου

My Style Rocks: Χαμός με την Βασιλική! Οι παίκτριες που έχουν στιλίστα και η παρέμβαση της Καραβάτου
My Style Rocks: Χαμός με την Βασιλική! Οι παίκτριες που έχουν στιλίστα και η παρέμβαση της Καραβάτου

Ένταση επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks” ανάμεσα στις παίκτριες. Όταν η Βασιλική Λιγνού βρέθηκε απέναντι από τους κριτές ανέφερε πως η Ρέινα Βενέτη, η Χριστιάνα Κατσιέρη και η Νικόλ Δεσποτοπούλου έχουν στιλίστα κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεκριμένων κοριτσιών.

Δείτε επίσης - My Style Rocks: Ξέσπασε η Βασιλική και θέλησε να αποχωρήσει! "Δεν μπορώ άλλο"

My Style Rocks – Χαμός με την Βασιλική Λιγνού

«Δεν είμαι καλά. Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έφτασα και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη. Όταν μου στέλνουν αντιγραμμένες εικόνες από συμπαίκτριες μου που έχουν έρθει την προηγούμενη ημέρα, που δεν κοιμήθηκαν για να σκεφτούν την ωραία τους δημιουργία, με πνίγει το δίκιο μου και μου βγαίνουν όλα τα προβλήματα. Όλα. Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω! Αυτό θέλω να γίνει αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Να κάνω καταγγελίες για ποιες το πιστεύω; Το κάνω, δεν με ενδιαφέρει εμένα. Ρέινα, Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα είχε στιλίστα σίγουρα. αλλά τώρα το έχει κόψει και η Όλγα έφερνε μέχρι πριν τον σχεδιαστή πάνω και τον σχεδιαστή κάτω για να πάρει 3 και 4 στη βαθμολογία. Οι υπόλοιπες, ναι, παλεύουν», είπε η Βασιλική.

«Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό. Το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα σου στο στόμα σου», της απάντησε έξαλλη η Ρέινα.

Η Κατερίνα Καραβάτου τότε πήρε τον λόγο και ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι λέγοντας: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην μιλάτε έτσι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ»

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το “My Style Rocks” στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR