counter

My Style Rocks: Η Νικόλ Δεσποτοπούλου εξηγεί γιατί το όνομά της στο Instagram είναι "theclassysavage"

My Style Rocks: Η Νικόλ Δεσποτοπούλου εξηγεί γιατί το όνομά της στο Instagram είναι "theclassysavage"
My Style Rocks: Η Νικόλ Δεσποτοπούλου εξηγεί γιατί το όνομά της στο Instagram είναι "theclassysavage"

Τη Νικόλ Δεσποτοπούλου τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks». Η γνωστή influencer παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη για ποιον λόγο το όνομά της στο Instagram είναι “theclassysavage”.

Είσαι αγχώδης τύπος γενικά;

Πάρα πολύ, και πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Μπορεί να έχω ένα ασήμαντο πρόβλημα, κι εκείνη τη στιγμή να μην ξέρω τι να κάνω. Ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν σε τέτοιες στιγμές, αλλά όταν δεν είναι εκεί, δεν τους πιέζω. Μένω μόνη μου, κάνω δουλειά με τον εαυτό μου, ηρεμώ και βάζω τα πράγματα σε μία σειρά.

Το όνομά σου στο Instagram είναι «theclassysavage». Γιατί;

Γιατί είμαι και classy, και savage, ανάλογα πώς θα ξυπνήσω. (γελάει) Μετράει φυσικά και ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου. Savage είμαι πολύ στο δρόμο, μιλάω άσχημα και δεν έχω υπομονή. Επειδή μου έχουν συμβεί τροχαία χωρίς να φταίω εγώ, νευριάζω πολύ με τους οδηγούς που δεν προσέχουν. Ευτυχώς δεν έχω πάθει κάτι σοβαρό, αλλά είχα Άγιο, γιατί το αμάξι μου έπαθε «ολική καταστροφή».

Φοβήθηκες μετά να οδηγήσεις ξανά;

Όχι, όμως φοβόμουν για αρκετό καιρό να περάσω από το συγκεκριμένο σημείο όπου τράκαρα, το οποίο είναι και κοντά στο σπίτι μου.

Διαβάστε επίσης: Εmilia Vοdos: Η ζωή της, το επάγγελμα της, το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε και το "Μy Style Rοcks"

Ποια είναι η Νικόλ Δεσποτοπούλου

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι 25 χρονών. Έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο αλλά και την Κρήτη και ζει στην Πάρνηθα. Έχει κάνει σεμινάρια μακιγιάζ, έχει σπουδάσει αισθητική και είναι από τις πρώτες influencers στην Ελλάδα. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτοσαρκάζεται λέγοντας «δεν έχω δικό μου στυλ». Έχει περισσότερα από 400 ζευγάρια παπούτσια. Δέχεται την κριτική σε ευγενικά πλαίσια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανταγωνιστική. Στο My Style Rocks πήγε γιατί θεωρούσε πως θα την βοηθήσει στην δουλειά της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - theclassysavage

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR