counter

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας Μανωλάκου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας Μανωλάκου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει
My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Αμάντας Μανωλάκου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει

Μια εξομολόγηση έκανε η Αμάντα Μανώλακου στο σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks”. Η παίκτρια του παιχνιδιού μόδας μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει και πέρασε το δικό της δυνατό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης - My Style Rocks: Ένταση μεταξύ Σοφίας Χατζηπαντελή και Χριστίνας Μπίτα - "Να σέβεστε η μία την άλλη"

My Style Rocks – Η εξομολόγηση της Αμάντας Μανωλάκου για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει 

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου με ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα ήταν σοκ. Και τώρα υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Να κρύβω το σώμα μου. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες και έμεινε και σε εμένα.

Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου και έχω μάθει να αγαπώ και το αυτοάνοσό μου και το σώμα μου. Έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε, να μην το κρύβω γιατί έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο για την ηλικία μου και έχοντας και ένα παιδάκι. Σε αυτήν την πενταετία εγώ ήμουν συνέχεια με layers για να μη το βλέπω…Έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα “ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, σε παρακαλώ, έχω ένα παιδί”. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι καλά. Είμαι όρθια και έχω όλα όσα χρειάζομαι, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Αμάντα Μανωλάκου.

Δείτε στο ακόλουθο την εξομολόγηση της Αμάντας Μανωλάκου στο “My Style Rocks”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR