counter

My Style Rocks: Ένταση μεταξύ Σοφίας Χατζηπαντελή και Χριστίνας Μπίτα - "Να σέβεστε η μία την άλλη"

My Style Rocks: Ένταση μεταξύ Σοφίας Χατζηπαντελή και Χριστίνας Μπίτα - "Να σέβεστε η μία την άλλη"
My Style Rocks: Ένταση μεταξύ Σοφίας Χατζηπαντελή και Χριστίνας Μπίτα - "Να σέβεστε η μία την άλλη"

Ένταση προκάλεσε η εμφάνιση της Κατερίνας Κλάδης στο νέο επεισόδιο του “My Style Rocks” το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα Μπίτα είπε πως δεν της άρεσαν τα παπούτσια της Κατερίνας και πως «κουράστηκε να λέει τα ίδια».

Τα σχόλια που έκανε η Χριστίνα δεν άφησαν ικανοποιημένη τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία από την πλευρά της έσπευσε να συμβουλεύσει τις παίκτριες να μιλούν με περισσότερο σεβασμό η μία για την άλλη.

Δείτε επίσης! Η Σoφία Χατζηπαντελή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Νομίζω ότι είναι hot bitch, είναι hot…"

My Style Rocks - Ο διάλογος της Σοφίας Χατζηπαντελή με τη Χριστίνα Μπίτα

«Και κάτι άλλο, για να μην ξεχάσετε, να σέβεστε η μία την άλλη. Αυτό δεν είναι το δικό σας στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει να είναι κάποια άσχημη. Επειδή κάποια δεν θέλει να φορέσει τα χρώματα ή τα ρούχα που θες εσύ, δεν σημαίνει ότι είναι άσχημη. Το στυλ είναι τέχνη, είναι το δικό μας, μοναδικό. Αν σας ακούσω να μιλάτε άσχημα πάλι, δεν θα μου αρέσει», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Τότε, η Χριστίνα Μπίτα αντιλήφθηκε πως το σχόλιο προοριζόταν για την ίδια και είπε: «Το να μιλήσω άσχημα, σημαίνει να προσβάλλω. Είπα ότι το παπούτσι δεν μου αρέσει, είναι κακό αυτό; Κουράστηκα να ακούω τα ίδια και να λέω τα ίδια και τα ίδια», είπε.

«Έλα, έλα... Θα με αφήσεις να μιλήσω; Δεν μου άρεσε η λέξη "κουράστηκα". Μπορεί η άλλη να μην σου πει ότι δεν της άρεσε ό,τι είπες, αλλά δεν είναι ωραίο», είπε κλείνοντας η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR