counter

My Style Rocks: Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Νικόλ! "Θα μας μάθει μόδα ο κόσμος που βλέπετε εσείς στα κλαμπ;"

My Style Rocks: Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Νικόλ! "Θα μας μάθει μόδα ο κόσμος που βλέπετε  εσείς στα κλαμπ;"
My Style Rocks: Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Νικόλ! "Θα μας μάθει μόδα ο κόσμος που βλέπετε εσείς στα κλαμπ;"

Γεμάτο εντάσεις ήταν το αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks αφού οι παίκτριες δεν μπορούν να δεχτούν ευκολά τα σχόλια των κριτών.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ παρατάχθηκε μπροστά στον Στέλιο Κουδουνάρη και οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο που την οδήγησε σε κλάματα.

Όλο ξεκίνησαν από τη φούστα της που είχε ένα πρόχειρο ράψιμο που παρατήρησε ο Δημήτρης Σκουλός.

My Style Rocks - Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Νικόλ – Όσα είπαν

«Είμαι απογοητευμένη. Εμένα αυτό το look μου κάνει για έξω» είπε η Νικόλ.

«Γενικά δεν το καταλαβαίνω. Μου λέτε να αλλάξω και σε άλλες παίκτριες βλέπετε τις αλλαγές σε μένα όχι» πρόσθεσε η παίκτρια.

Δείτε επίσης - Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό! Σταμάτησαν τα γυρίσματα του "My Style Rocks"

«Πήγες σε μία μοδίστρα, σου έραψε μια φούστα λάθος πατρόν που τραβάνε οι φόδρες και περιμένεις να σου βάλουμε καλό βαθμό; Πιστεύεις ότι έχουμε κάτι με σένα προσωπικό; Έχουμε κάτι να κερδίσουμε. Έρχεστε εδώ και τσαμπουνάει η καθεμία ό,τι θέλει και μας προσβάλλετε! Θα μας μάθει μόδα ο κόσμος που βλέπετε στα κλαμπ;» της απάντησε έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR