counter

Μπορεί να μοιάζει με την Claudia Schiffer αλλά δεν είναι κόρη της! Η μαμά της είναι άλλο διάσημο μοντέλο

Μπορεί να μοιάζει με την Claudia Schiffer αλλά δεν είναι κόρη της! Η μαμά της είναι άλλο διάσημο μοντέλο
Μπορεί να μοιάζει με την Claudia Schiffer αλλά δεν είναι κόρη της! Η μαμά της είναι άλλο διάσημο μοντέλο

Η όμορφη σαγηνευτική πιτσιρίκα της φωτογραφίας που ποζάρει με ύφος που θα μπορούσε να αποπλανήσει οποιοδήποτε αρσενικό, θα μπορούσε να είναι κόρη της καλλονής Claudia Schiffer κι όμως έχει μαμά ένα άλλο γνωστό μοντέλο, τη Gerry Hall και μπαμπά τον διάσημο θρύλο της rock, Mick Jagger.

Το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό στο χώρο του modeling

H Georgia May Jagger έχει μπει για τα καλά στο χώρο του modeling και ήδη έχει στρέψει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων οίκων μόδας πάνω της. Η νεαρή καλλονή μοιάζει εξαιρετικά στην Claudia Schiffer και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ο κλώνος της.

Είναι η κόρη του διάσημου Mick Jagger

Είναι όμως κόρη του γερόλυκου της rock, του Mick Jagger και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι και αυτή ατίθαση και γοητευτική σαν το διάσημο μπαμπά της. Ποζάρει και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα ακριβώς όπως η καλλονή μαμά της, Gerry Hall που υπήρξε διάσημο μοντέλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80.

Θα μπορούσε να είναι κόρη της Claudia Schiffer

Η απαράμιλλη γοητεία της Georgia May Jagger την εκτόξευσε στην κορυφή του modeling.  Το ξανθό κορίτσι με τα αραιά δόντια που μοιάζει στην Claudia Schiffer έχει ήδη διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες διεκδικώντας μια θέση στο θαυμαστό κόσμο της μόδας. Και να φανταστεί κανείς ότι η ίδια στην αρχή της καριέρας της αγχωνόταν για το κενό που έχει στα δυο μπροστινά της δόντια!

Η Georgia May Jagger χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας με απανωτές καμπάνιες ρούχων, σέξι φωτογραφήσεις παρόλο που είναι μικρή στην ηλικία έχει καταφέρει ήδη να διαθέτει σεξαπίλ και προσωπικό ύφος κάτι που άλλες γυναίκες χρειάζονται χρόνια για να το αποκτήσουν. Φαίνεται ότι έχει πρότυπο τη διάσημη καλλονή μαμά της και τον ροκά ατίθασο μπαμπά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR