counter

Μαμά και κόρη super model! Δείτε πόσο μοιάζουν στην ίδια φωτογράφηση

Μαμά και κόρη super model! Δείτε πόσο μοιάζουν στην ίδια φωτογράφηση
Μαμά και κόρη super model! Δείτε πόσο μοιάζουν στην ίδια φωτογράφηση

Jerry Hall_Jagger

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το να ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο την επιτυχημένη καριέρα του super model των 70's και 80's Jerry Hall δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ίσως, η μόνη που δεν θα δυσκολευτεί είναι η κόρη της, Georgia May Jagger που έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή ομορφιά της διάσημης μητέρας της.

Η μικρότερη κόρη της Jerry Hall και του frontman των Rolling Stone, Mick Jagger για να μας αποδείξει την ομοιότητά με την μαμά της αντέγραψε την θρυλική πλέον φωτογραφία της από την δεκαετία του '90.  Αυτή η φωτογραφία της 56χρονης πλέον Jerry Hall με το κόκκινο σακάκι και τα ξανθά μαλλιά στο πλάι τραβήχτηκε το 1993 και αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της.

Η κόρη της επέλεξε να φωτογραφηθεί με το ίδιο ακριβώς concept για το τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού "Glamour". Η ομοιότητα είναι εμφανής και όπως πολλοί υποστηρίζουν το μόνο που έχει κληρονομήσει από τον διάσημο ρόκερ μπαμπά της είναι τα σαρκώδη χείλη του.

Η Georgia May μίλησε για την μαμά της στο περιοδικό και είπε: "Αυτό που ήθελα τόσο πολύ να πάρω από την μαμά μου τελικά δεν το πήρα. Λατρεύω τα μεγάλα, πυκνά φρύδια της". Μπορεί τα φρύδια να μην τα πήρε, αλλά η Georgia May θεωρείται  ένα περιζήτητο μοντέλο με εξώφυλλα στo περιοδικό "Vogue" και καμπάνιες διάσημων οίκων μόδας στο βιογραφικό της. Και όλα αυτά στην ηλικία των 20 ετών.

Μαμά και κόρη σε εκδήλωση στη Μελβούρνη πριν από δύο χρόνια.
Jerry Hall_Jagger

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR