counter

Μουτσινάς: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του

Μουτσινάς: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του
Μουτσινάς: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του

Νίκος Μουτσινάς
Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar», αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της νέας παράστασης  που ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «ΟΚ!», ο τίτλος του έργου είναι «Κόκο Μπλόκο» και πρόκειται για μετάφραση - απόδοση που έκανε ο ίδιος της γαλλικής κωμωδίας Pyjamas Pour Six (αγγλικός τίτλος Don't dress for dinner) του συγγραφέα Μαρκ Καμολετί. Μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ταυτόχρονα έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, θα συμπρωταγωνιστούν η Βασιλική Ανδρίτσου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Αντώνης Κρόμπας, η Σοφία Μανωλάκου και η Ματίνα Νικολάου.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου καθώς εκείνη τη περίοδο θα τελειώνουν και τα γυρίσματα από την εκπομπή Πρωινό Σου Κου που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς παρέα με την Μαρία Μπεκατώρου κάθε Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Ant1. Ο πρώτος σταθμός θα είναι η Σαλαμίνα.
Η κωμωδία έχει παρουσιαστεί ξανά στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90 νε πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη και την λατρεμένη μας Ελένη Ράντου.



Διαβάστε επίσης: 
Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: Άνοιξε το καμαρίνι της αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Δείτε φωτογραφίες

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR