counter

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πως αντιδρά η τραγουδίστρια στον “τίτλο” η “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”;

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πως αντιδρά η τραγουδίστρια στον “τίτλο” η “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”;
Μορφούλα Ιακωβίδου: Πως αντιδρά η τραγουδίστρια στον “τίτλο” η “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”;

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον αδελφό της Πέτρο Ιακωβίδη, την οικογένειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όσα είπε η Μορφούλα Ιακωβίδου

«Μοιάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα με τον Πέτρο και εξωτερικά και γενικά. Ο Πέτρος δεν με απομάκρυνε ποτέ από δίπλα του, κάναμε πάρα πολύ παρέα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τους τα πω όλα. Είμαστε πολύ δεμένοι. Πρώτα θα ακούσω τη γνώμη του και μετά θα κάνω το ο,τιδήποτε θέλω. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί, γιατί ο Πέτρος με ξέρει 100% και εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη” και είμαι και πολύ περήφανη για αυτό. Χαίρομαι που το λένε» είπε η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Για το κίνημα #metoo η ίδια δήλωσε: «Θεωρώ ότι το metoo έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει κάτι άσχημο και πάντα σε όποια στεναχώρια και δυσκολία είχα την οικογένειά δίπλα μου».

«Ο πατέρας μου και σε εμένα και στον Πέτρο, μέχρι αρκετά μεγάλη ηλικία ερχόταν μαζί μας για να δει σε ποιο μαγαζί δουλεύουμε, να δει τον κόσμο», πρόσθεσε η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Μορφούλα Ιακωβίδου είπε: «Ο έρωτας παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μου. Το να είσαι καλά μέσα σου βοηθάει πάρα πολύ και το πως θα είσαι και στη σκηνή και σε πολλά όλα. Ερωτευμένη δεν είμαι αυτή την περίοδο. Είμαι ανοιχτή σε ένα φλερτ αρκεί να νιώσω κάτι παραπάνω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR