counter

Μόνο η πανοπλία της έλειπε!

Μόνο η πανοπλία της έλειπε!
Μόνο η πανοπλία της έλειπε!

Εγκαινίασαν την νέα τους boutique στο Miami και είπαν να βάλουν τα καλά τους για να κάνουν εντύπωση. Αλλά η μια από αυτές έστρεψε τα βλέμματα πάνω της καθώς η μεταλλική φούστα και το top της δεν άφησαν και την καλύτερη γεύση. Ο λόγος για την Kim Kardashian που εμφανίστηκε με μεταλλική pencil φούστα και top και πραγματικά ήταν σαν να της έλειπε μόνο η πανοπλία.

Η Kim Kardashian με τις αδελφές της Kourtney και Khloe βρέθηκαν στο Miami για να εγκαινιάσουν την Boutique τους καθώς η οικογένεια έχει μπει για τα καλά στον επιχειρηματικό κόσμο και τον κόσμο της μόδας.

Γι΄αυτό το ιδιαίτερο γεγονός επέλεξε και την “πανοπλία” η ριάλιτι τηλεπερσόνα. H Kim Kardashian δεν άφησε και πολλά στη φαντασία μας καθώς το outfit της εκτός του ότι θύμιζε στολή πολεμιστή, ήταν διάφανο και φαίνονταν τα εσώρουχα της αλλά και τα κάλλη της. Καθόλου κολακευτική εικόνα για μια star σαν και εκείνη που με τα λεφτά που βγάζει θα μπορούσε να επιλέξει τις πιο ακριβές δημιουργίες. Το στυλ βέβαια πρέπει να το χεις, δεν αρκεί μόνο η οικονομική κατάσταση.

Προτίμησε να κάνει εμφάνιση πολεμιστή έχοντας την εντύπωση ότι θα καταπλήξει τα πλήθη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR