counter

Miss Universe 2019: Από τη Νότια Αφρική η μεγάλη νικήτρια

Από τη Νότια Αφρική είναι η Miss Universe 2019, η οποία  που το βράδυ της Κυριακής φόρεσε το στέμμα στην τελετή που έλαβε χώρα στην Ατλάντα.  

Ο λόγος για την 26χρονη Ζοζιμπίνι Τούνζι, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, ανάμεσα σε 90 ακόμη γυναίκες.

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Νότια Αφρική, εντυπωσίασε με την απάντησή του, καθώς στις σχετικές ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής, έδωσε ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, το οποίο χάρισε στην ίδια πολλούς πόντους.

Συγκεκριμένα η Ζοζιμπίνι Τούνζι στην ερώτηση γιατί θα έπρεπε αυτή να είναι η νικήτρια, απάντησε: «Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ - με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου - δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου».

Την τριάδα στα φετινά Miss Universe, συμπλήρωσαν η Μις Μεξικό και η Μις Πουέρτο Ρίκο.

Θυμίζουμε ότι τον ίδιο τίτλο, πριν δύο χρόνια είχε κατακτήσει επίσης, μοντέλο από τη Νότια Αφρική, η Demi-Leigh Nel-Peters.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR