counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 39: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Miss Elen Life Κεφάλαιο 39: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Miss Elen Life Κεφάλαιο 39: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Ελένη Τσολάκη

Αγαπημένη μου Αϊ Βασίλη,

Είμαι πολύ σίγουρη πως ειδικά φέτος θα χαρείς ιδιαίτερα με το γράμμα μου γιατί δεν θα χρειαστώ απολύτως τίποτα. Για να είμαι απόλυτα σωστή θα χρειαστώ κάτι το οποίο δεν θα χρειαστεί να βάλεις τους βοηθούς να κουραστούν καθόλου φτιάχνοντας το, αλλά έχω την αίσθηση πως θα κουραστούν πολύ για να το βρουν.

Φέτος, θα ήθελα μέσα από τη καρδιά μου να σου ζητήσω να μου φέρεις όση περισσότερη αγάπη μπορείς. Αυτό και μόνο αυτό. Όλα τα προηγούμενα χρόνια σου ζητούσα τόσα πολλά δώρα που τώρα το δωμάτιο μου είναι γεμάτο. Φέτος θα ήθελα να γεμίσει η καρδιά μου και η ψυχή μου από αγάπη, γιατί ξέρω πως αυτό το δώρο θα είναι παντοτινό.

Θυμάμαι από μικρή που μου έλεγε η γιαγιά μου πως όση περισσότερη αγάπη έχεις μέσα στη καρδιά σου και τη μοιράζεις απλόχερα, τόση περισσότερα θα σου επιστρέφουν πίσω και οι άλλοι άνθρωποι, οπότε δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει στη ζωή σου.

Σκέφτομαι, πως αν όλοι οι άνθρωποι ζητούσαν αυτό το δώρο για τη Πρωτοχρονιά τότε όλα γύρω μας θα ήταν καλύτερα, πιο όμορφα, πιο αισιόδοξα και πιο αληθινά. Είμαι σίγουρη πως αυτό το δώρο δεν θα στερέψει ποτέ από τις αποθήκες σου και θα βοηθήσεις και όλους εμάς να θυμηθούμε πως είμαστε άνθρωποι. Γιατί όλοι ξέρουμε καλά πως το έχουμε ξεχάσει. Θα ήθελα να βλέπω περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα, ευτυχισμένα παιδάκια να απολαμβάνουν τα παιδικά τους χρόνια, ηλικιωμένους να μην αναγκάζονται να χάσουν την αξιοπρέπεια τους. Θα ήθελα να σταματήσει η κακία, ο φθόνος, οι τσακωμοί, οι καβγάδες και οι άνθρωποι να γίνουν πιο αγνοί, πιο αληθινοί. Θα ήθελα με λίγα λόγια το φάρμακο για όλα αυτά τα κακά που πιστεύω πως είναι μόνο η αγάπη.

Έτσι μου έλεγε η γιαγιά μου μικρή και έτσι θέλω ακόμα να φαντάζομαι και να ελπίζω για το τον κόσμο.

Σε παρακαλώ μη μου χαλάσεις το όνειρο.

Σε περιμένω….

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR