counter

Miranda Kerr: Απολαμβάνει το burger της... ολόγυμνη!

Miranda Kerr: Απολαμβάνει το burger της... ολόγυμνη!
Miranda Kerr: Απολαμβάνει το burger της... ολόγυμνη!

Miranda Kerr τρώει το burger της ολόγυμνη!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Το γνωστό και αγαπημένο μοντέλο Miranda Kerr συνηθίζει να προκαλεί πανικό με το πέρασμα της ή ακόμη και με ένα βλέμμα της. Αυτή τη φορά τα κατάφερε ακόμη καλύτερα!

Η Miranda Kerr ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία «φωτιά» στην οποία απεικονίζεται να τρώει το burger της και μάλιστα γυμνή. Όπως είναι φυσικό οι άνδρες παρατήρησαν μόνο το γυμνό της κορμί, σε αντίθεση με τις γυναίκες που σίγουρα αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι το γεγονός πως το γνωστό μοντέλο εν όψει του καλοκαιριού τρώει burger .

Εκεί που οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο την διατροφή τους και ορισμένες φορές ακούν το στομάχι τους να γουργουρίσει βλέποντας αυτή τη φωτογραφία σίγουρα αισθάνονται αδικημένες. Η φωτογραφία φυσικό και επόμενο ήταν να προκαλέσει πανικό στους θαυμαστές της οι οποιοί της χάρισαν χιλιάδες like.

Είναι γνωστό πάντως πως η Miranda Kerr διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της πίνοντας πράσινο τσάι και ροφήματα πρωτεΐνης και γυμνάζεται καθημερινά, ενώ τρώει περισσότερο κρέας, λαχανικά, φρούτα και... καρύδια! 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR