counter

Μίνα Ορφανού: "Τιμώρησα τον εαυτό μου με την βουλιμία"

Μίνα Ορφανού: "Τιμώρησα τον εαυτό μου με την βουλιμία"
Μίνα Ορφανού: "Τιμώρησα τον εαυτό μου με την βουλιμία"

Μίνα Ορφανού

Η Μίνα Ορφανού είναι μια γυναίκα που πήρε τα ρίσκα της, τόλμησε να διεκδικήσει αυτά που ήθελε και τελικά τα κατάφερε. Δείχνει άνθρωπος δυναμικός που πατάει γερά στα πόδια της και ξέρει τι θέλει. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, μίλησε για όσα πέρασε από τη στιγμή που αποφάσισε να αλλάξει φύλο. Για πρώτη φορά αποκάλυψε πως τιμώρησε τον εαυτό της με το να είναι βουλιμική.

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου;

Πάντα. Πιστεύω πως ότι παθαίνουμε σωματικά πάνω μας είναι γιατί συνειδητά το κάνουμε εμείς. Εγώ τον εαυτό μου τον τιμώρησα, με το ψυχολογικό μου να έχω βουλιμία στο φαγητό και να το αποβάλλω.

Πρώτη φορά το λες ότι υπήρξες άτομο βουλιμικό…

Ναι. Εγώ το προκάλεσα. Και όλα αυτά είναι τιμωρίες του εαυτού μας. Απλά δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε τον εαυτό μας παίρνοντας ένα καμτσίκι να χτυπηθούμε ή να τραβήξουμε χαστούκια στο πρόσωπο.

Πήγες σε ψυχολόγο για να ξεπεράσεις τη βουλιμία;

Το ξεπέρασα και δεν χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Όταν τιμωρείς κάποιον, εσύ βάζεις το όριο της τιμωρίας και ξέρεις που πρέπει να σταματήσεις. Από κει και πέρα το αναλαμβάνει ένας γιατρός, αν είναι τρέλα ή αν είναι παθολογικό πρόβλημα. Εγώ είμαι ο τιμωρός του εαυτού μου και εγώ αποφάσισα πότε θα σταματήσω την τιμωρία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR