counter

Μιμή Ντενίση για τις φωτιές: “Πόσο μίσος υπάρχει σ’ αυτή την χώρα;; Γιατί;;”

Μιμή Ντενίση για τις φωτιές: “Πόσο μίσος υπάρχει σ’ αυτή την χώρα;; Γιατί;;”
Μιμή Ντενίση για τις φωτιές: “Πόσο μίσος υπάρχει σ’ αυτή την χώρα;; Γιατί;;”

Το δικό της μήνυμα αγανάκτησης για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η χώρας μας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, θέλησε να στείλει η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός που παραλίγο να κινδυνεύσει το σπίτι της στον Θεολόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους καπνούς της φωτιάς και έγραψε:

«Αυτή τη γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… Ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου Μαλεσίνας. Ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική. Το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές!! Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουμε γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδά τους. Και οι άλλοι. Πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη κ πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα, παντού φακοί, καθρεφτάκια!! Πόσο μίσος υπάρχει σ’ αυτή την χώρα;; Γιατί;; COVID ανεργία κ τώρα αυτό!! Πώς θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία; Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κι ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR