counter

Milky Way - Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: "Από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα"

Milky Way - Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: "Από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα"
Milky Way - Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: "Από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα"

Η σειρά "Milky" Way" του Βασίλη Κεκάτου κάνει απόψε πρεμιέρα στο Mega και ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που πρωταγωνιστεί βρέθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Τζο, ένα queer gay αγόρι το οποίο μετακομίζει σε μια επαρχιακή πόλη.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη τη δική του προσωπική ιστορία, μιλώντας ανοιχτά για τα παιδικά του χρόνια και τη σεξουαλικότητά του.

«Οι γονείς μου δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί να σου πω την αλήθεια. Όταν δεν υπάρχει τόσο αποδοχή από την οικογένεια, αποφασίζεις να πας παρακάτω στη ζωή σου και να βρεις ανθρώπους που να μπορούν να σε υποστηρίξουν για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Ως γκέι αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια -από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα- υπήρχε μεγάλο θέμα, γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, που μιλάω, έπρεπε να “συμμορφωθώ” ας πούμε, να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιους. Όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος. Όταν κάτι σου βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει “είναι λάθος πρέπει να το αλλάξεις”, σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί. Όταν ήμουν μικρός θεωρούσα ότι μάλλον είμαι χαλασμένος, ότι κάτι πάει λάθος με μένα» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Milky Way - Υπόθεση

Η ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο, δύο τελειόφοιτων Λυκείου που λαχταρούν να φύγουν μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή τους πόλη και να ζήσουν το «αθηναϊκό όνειρο», θα μιλήσει στις καρδιές όλων, όσων ετών κι αν είναι, σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται. Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες.

Ο Βασίλης Κεκάτος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Milky Way» και μας προσκαλεί σε ένα σύμπαν με κινηματογραφική αισθητική, μοναδική ευαισθησία, σύγχρονους προβληματισμούς, σπαραχτικά αληθινούς ήρωες που ζουν μέσα μας και ανάμεσά μας.

Milky Way - Επεισόδιο 1

Σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Ζει με τους γονείς και τη γιαγιά της. Βαριέται σχεδόν τα πάντα, εκτός από τις τέσσερις φίλες της, την Αθηνά, την Κάτε, τη Βίρνα και τη Σία με τις οποίες χορεύουν μαζί, όταν δεν πλήττουν στην τάξη. Kάνει παρέα και με το αγόρι της, τον Τάσο, που δουλεύει στο βενζινάδικο της περιοχής. Η άφιξη του Τζο στην πόλη, ενός queer gay αγοριού, θα διαταράξει για λίγο την σχολική ανία. Όταν η Μαρία αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου κρυφά από όλους. Ο χρόνος σταματά. Η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR