counter

Mίλησε για όλους και για όλα: "Κρατιέμαι να μην βγω να απαντήσω στα ψέματα που λέγονται για μένα"

Mίλησε για όλους και για όλα: "Κρατιέμαι να μην βγω να απαντήσω στα ψέματα που λέγονται για μένα"
Mίλησε για όλους και για όλα: "Κρατιέμαι να μην βγω να απαντήσω στα ψέματα που λέγονται για μένα"

Η Άννα Βίσση στο Πρωινό μου

Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινό, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων.

Ήταν η κεντρική καλεσμένη της εορταστικής εκπομπής και για περίπου μία ώρα μίλησε στη Φαίη και το Γιώργο για όλους και για όλα.

Η συζήτηση ξεκίνησε απο την κόρη της Σοφία και τη σχέση τους και συνεχίστηκε με το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνίστησε και αν το μετάνιωσε, αν θα έκανε ένα ακόμη παιδί, αν της λείπει ένας σύντροφος. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ απάντησε σε όλα λέγοντας: "Η Σοφία μου καταλόγισε ότι λόγω της δουλειάς δεν ήμουν δίπλα της, αλλά τώρα πια που κι εκείνη είναι πολυάσχολη μου λέει ότι δεν θα μπορούσε να έχει ένα παιδί τώρα. Θα μπορούσα να έχω κάνει και ένα δεύτερο παδί όχι απαραίτητα με τον Νίκο Καρβέλα. Αλλά αν είχε προκύψει με μια άλλη σχέση μου με την οποία θα ήμουν πολύ ερωτευμένη. Δεν μου λείπει ο σύντροφος, μου λείπουν μόνο κάποιες οικογενειακές στιγμές. Ότι και να λένε οι άλλοι εγώ πράγματι αγαπάω πολύ την Αννίτα και την νέα οικογένεια του Νίκου. Δεν μετάνιωσα που έκανα το ριάλιτι γιατί πολλές φορές κρατιέμαι πολύ να μην βγω να απαντήσω όταν ακούω να λέγονται ψέματα για μένα. Ιδίως για τον χαρακτήρα μου, ότι τσακώνομαι με συνεργάτες μου. Για αυτό προτίμησα να μιλήσω εγώ για μένα".

Δείτε το video.

Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης μίλησε για την ηλικία της, τον Αντώνη Σαμαρά και το τραγούδι: "Η ηλικία μου δεν θέλω να είναι τροχοπέδη σε αυτά που θέλω να κάνω. Θέλω να δημιουργώ και θα είμαι εδώ για όσο με θέλετε. Θα τραγουδάω για όσο έχω να δίνω. Τον Αντώνη Σαμαρά τον ξέρω σαν άνθρωπο και δεν μπορώ να τον κρίνω σαν πρωθυπουργό γιατί όποιος κι αν ήταν στη θέση του απο αλλού έρχονται οι αποφάσεις. Η κρίση δεν είναι μόνο υλική αλλά κυρίως πνευματική. Δεν οδηγώ πια ακριβό αυτοκίνητο συνειδητά γιατί δεν μπορώ να βλέπω κόσμο να μην έχει ούτε ψωμί και εγώ να ζώ έτσι. Και όλο αυτό μου κάνει και καλό σαν άνθρωπο".

Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR