counter

Μιλάει για τη... θανάσιμη ζήλεια της Ναταλίας Γερμανού! (Video)

Μιλάει για τη... θανάσιμη ζήλεια της Ναταλίας Γερμανού! (Video)
Μιλάει για τη... θανάσιμη ζήλεια της Ναταλίας Γερμανού! (Video)

Θάνος Καλλίρης- Ναταλία Γερμανού

Για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και το χαρακτήρα της μίλησε μεταξύ άλλων στη "Μεσημεριανή Μελέτη" ο Θάνος Καλλίρης. Ο τραγουδιστής, που πλέον με τη Ναταλία τους συνδέει φιλία 20 ετών και έχουν συνεργαστεί μαζί και τηλεοπτικά στο "Μες την καλή χαρά", περιέγραψε τα περιστατικά της ζήλειας της με πολύ χιούμορ.  

Οι δυο τους ήταν μαζί πεντέμιση χρόναι και ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι συγκατοίκησαν από την πρώτη στιγμή, όπως επίσης ότι εκείνη ήταν που τον πολιορκούσε: "Η Ναταλία ήταν και είναι "αντράκι". Επίσης, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Όταν τη γνώρισα, μόλις ξεκινούσε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο, και μου πήρε τουλάχιστον ένα μήνα για να μάθω ότι ήταν κόρη του Φρέντυ Γερμανού…"

Δείτε το video με το απόσπασμα.

O Θάνος Καλλίρης μίλησε για τις σκηνές ζήλειας της Ναταλίας, λέγοντας γελώντας "έβαζε ένα μουστάκι, άρχιζε να μιλάει γερμανικά και να μαστιγώνει…" . Και στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό με την αντζέντα του, όπου η Ναταλία την πήρε και άλλαξε τους αριθμούς που αντιστιστοιχούσαν σε γυναικεία ονόματα, ενώ αναφέρθηκε και στις όμορφες παρουσίες που τον επισκέπτονταν στα καμαρίνια και την αντίδρασή της. “Θεωρούσα ότι ήταν λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις της", σχολίασε.

Δείτε το video με το απόσπασμα. 

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR