counter

Mιλά για την περιπέτεια της υγείας και το δεύτερο παιδί

Mιλά για την περιπέτεια της υγείας και το δεύτερο παιδί
Mιλά για την περιπέτεια της υγείας και το δεύτερο παιδί

 Γωγώ Μαστροκώστα

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town  Κύπρου παραχώρησε η σχεδιάστρια ρούχων πια Γωγώ Μαστροκώστα. Η Γωγώ Μαστροκώστα, στην αποκαλυπτική εξομολόγησή της στο περιοδικό μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή, μιλώντας μεταξύ άλλων ανοιχτά για την περιπέτειας της υγείας και την επιθυμία της για απόκτηση δεύτερου παιδιού.

Η περιπέτεια της υγείας της και η συμπεριφορά των γύρω της προς το πρόσωπό της

Δίνω και ξαναδίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους, αλλά τελικά κάποιοι δεν το αξίζουν. Δεν είμαι τόσο σκληρή. Προφανώς μπορεί να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση και να χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία, όχι όμως μια τρίτη και μια τέταρτη. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου το είχα πάντα. Γενικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με έναν χαρακτήρα, δεν διαμορφώνονται. Εγώ ήμουν πάντα πιο διαλλακτική. Κι αν την έχεις πατήσει μια φορά, θα την ξαναπατήσεις. Δεν έχεις επιλογή όταν σου συμβαίνουν κάποια πράγματα. Είναι άτοπο να μιλάμε για δύναμη. Πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει πολλά πράγματα στη ζωή του, αλλά πρέπει να είσαι και τυχερός.

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα και οι ανασφάλειές της για την εικόνα της

Ανασφάλειες είχα πάντα κι αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, με την έννοια ότι δεν ένιωθα ότι ήμουν όμορφη και εξαρτιόνταν πράγματα από αυτό. Άμα με ρώταγες πώς βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα σου έλεγα «ok» - κι αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα άκουγες. Ήταν φορές που δεν ήθελα να κοιτάξω τον καθρέφτη, γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα! Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι κι άλλες γυναίκες που μπαίνουν σε ένα χώρο και πιστεύουν ότι μπορεί να προκαλέσουν τα βλέμματα. Είναι αυτό που εκπέμπεις.

Η επιθυμία για απόκτηση δεύτερου παιδιού

Θα το ήθελα πολύ. Αλλά δεν είναι στα δικά μας χέρια. Ο χρόνος θα το δείξει…

Ο γάμος της με τον Τραϊανό Δέλλα

Ο Τραϊανός είναι μια προσωπικότητα πολύ έντονη. Συγκεντρώνει όλα όσα εγώ θα ήθελα σε έναν άντρα. Είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, σεβασμό και του αρέσει η αλήθεια. Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ! Εγώ ζήλευα πάρα πολύ, ιδίως τότε που ήμασταν ακόμα ελεύθεροι! Μετά ηρέμησα, γι’ αυτό και προχώρησα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτή την τρέλα στη ζωή μου. Αλλά, με τον Τραϊανό, αισθάνθηκα ότι αυτό που λέμε αυτό είναι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR