counter

Μίκαελ Σουμάχερ: H γυναίκα του απαντά στις κατηγορίες του πρώην μάνατζέρ του

Μίκαελ Σουμάχερ: H γυναίκα του απαντά στις κατηγορίες του πρώην μάνατζέρ του
Μίκαελ Σουμάχερ: H γυναίκα του απαντά στις κατηγορίες του πρώην μάνατζέρ του

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα του τραγικού ατυχήματος που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις την ώρα που έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες που έχουν δει τη δημοσιότητα για την κατάσταση υγείας του θρύλου της Formula 1 είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Willi Weber, μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, κρύβει την αλήθεια για την υγεία του πιλότου και πως του έχει απαγορεύσει να τον επισκέπτεται.

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, μετά από αυτές τις δηλώσεις αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

«Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», σημείωσε η σύζυγος του θρύλου της Formula 1.

«Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον βοηθήσουμε» φαίνεται να δήλωσε σύμφωνα με τη Mirror.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR