counter

"Μια χώρα, μια φωνή": Όλοι στη μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

"Μια χώρα, μια φωνή": Όλοι στη μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
"Μια χώρα, μια φωνή": Όλοι στη μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Μια χώρα μια φωνή

Το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το “THE VOICE” που ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας!

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη συναυλία "Μια χώρα, μια φωνή", που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη, 3 Ιουλίου. Στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, ενώνονται οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας! Του Αντώνη Ρέμου, της Δέσποινας Βανδή, της Μελίνας Ασλανίδου & του Μιχάλη των STAVENTO  για μια μοναδική βραδιά, που έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό. 

Με το σύνθημα "MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ", ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός "Αποστολή" και ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνουν μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη των δράσεων αγάπης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο "ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ" θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της "Αποστολής".Θυμηθείτε: Όσο περισσότερα εισιτήρια αγοράσουμε, τόσο περισσότερα γεύματα θα προσφέρουμε!

Πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz,  έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο για το "Μια χώρα, μια φωνή" στο ΟΑΚΑ, τους οποίους θα δείτε στο παρακάτω video.

Εσείς, θα λείψετε από τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού; 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR