counter

Μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη

Μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη
Μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη

Νομικά ετοιμάζεται να κινηθούν οι γονείς του Παντελή Παντελίδη ως το τέλος της εβδομάδας κατά συγκεκριμένων προσώπων, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso και η Ρούλα Κουσκουρή. Οι γονείς του τραγουδιστή και ο δικηγόρος της οικογένειας έχουν πλέον στα χέρια τους τις εκθέσεις και των πέντε τεχνικών συμβούλων με τα στοιχεία να δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά, με την απόστασή του καθίσματος από τα πεντάλ να είναι 48 εκατοστά.

Σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το τζιπ να έχει ταχύτητα πάνω απο 118 χιλιόμετρα όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα. 

Όσον αφορά τις μπάρες, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε προστατευτική μπάρα στο σωστό ύψος. Όπως αναφέρει μάλιστα ο πραγματογνώμονας, εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR