counter

"Μεταξύ Μενεγάκη - Κορομηλά - Χατζηδημητρίου, έκανα περισσότερη παρέα με..."

"Μεταξύ Μενεγάκη - Κορομηλά - Χατζηδημητρίου, έκανα περισσότερη παρέα με..."
"Μεταξύ Μενεγάκη - Κορομηλά - Χατζηδημητρίου, έκανα περισσότερη παρέα με..."

Μαρία Καλάβρια

Συνέντευξη στο OK! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της τις παρουσιάστριες του «Πρωινού Καφέ», Ρούλα Κορομηλά, Πόπη Χατζηδημητρίου και Ελένη Μενεγάκη.

"Από τα Καλλιστεία βρέθηκα στον Πρωινό καφέ, όπου συνεργάστηκα αρχικά µε τη Ρούλα Κοροµηλά και στη συνέχεια µε την Πόπη Χατζηδηµητρίου και την Ελένη Μενεγάκη.  Η Ρούλα Κοροµηλά ήταν η απόλυτη σταρ της εποχής". "Πώς ένιωσες όταν σου ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστείς µαζί της;" ρώτησε ο δημοσιογράφος την Μαρία Καλάβρια και εκείνη απάντησε: "Τότε έκανα τα πρώτα µου βήµατα στον χώρο του µόντελινγκ και ουσιαστικά δεν πολυκαταλάβαινα τι συνέβαινε. Αυτό που µπορώ να πω για τη Ρούλα είναι ότι ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος που φρόντιζε τους συνεργάτες της".

Με ποια από τις τρεις παρουσιάστριες του Πρωινού καφέ έκανες περισσότερο παρέα; Με την Ελένη. Εξάλλου, µαζί της δούλεψα δύο χρονιές, ενώ µε τη Ρούλα και την Πόπη από µία. Είχαµε και την ίδια ηλικία, οπότε ήταν λογικό να κολλήσω περισσότερο µαζί της. Ήταν και η περίοδος που ο Πρωινός καφές ταξίδευε σε διάφορα µέρη της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, οπότε είχαµε την ευκαιρία να κάνουµε παρέα και εκτός πλατό. 

COVER  OK 505

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR