counter

Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή κι άλλος διάσημος Έλληνας βγήκε στην tv 5 λεπτά αφότου ξύπνησε!

Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή κι άλλος διάσημος Έλληνας βγήκε στην tv 5 λεπτά αφότου ξύπνησε!
Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή κι άλλος διάσημος Έλληνας βγήκε στην tv 5 λεπτά αφότου ξύπνησε!

Το πρωί της Δευτέρας το Happy Day είχε μια διαφορετική έναρξη καθώς την Σταματίνα Τσιμτσιλή την "πήρε ο ύπνος"ο και ξύπνησε μόλις 12 λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής! (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο)

Δεν ήταν η μόνη όμως που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό αέρα λίγα λεπτά αφού σηκώθηκε από το κρεβάτι της... Το ίδιο συνέβη και στον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος είχε προγραμματισμένη εμφάνιση "Στη Φωλιά των Κούκου" μέσω skype στις 10:00.

"Να σας πω τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έχω ξυπνήσει από τις 8:00 για να κάνουμε τη σύνδεση και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια μου και έχει πάει η ώρα 10:00, έχω στο κινητό μου 30 αναπάντητες. Με έχει πάρει μέχρι και η θεία μου η Τασούλα απ΄ τις Ράχες. Και αυτή τη στιγμή η μούρη που βλέπετε... είναι η μούρη πριν 5 λεπτά κοιμόμουνα" ενώ λίγο αργότερα εξήγησε το λόγο που του συνέβη αυτό. "Ήμουν άυπνος από το J2US και χτες όλη την ημέρα, 12 ώρες, πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες ήταν καλεσμένοι στο Δήμο Περιστερίου, κάναμε γυρίσματα 12 ώρες για τις γιορτές, για να το μοιραστούμε (με τον κόσμο) επειδή δεν έχουμε άλλο τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο, μια μικρή κουβέντα και 20 λεπτά unplugged. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση" είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στη συνέχεια ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για το J2US, για την εμφάνισή του στη σκηνή του μουσικού σόου το περασμένο Σάββατο, την αποχώρηση του Τρύφωνα Σαμαρά και της Έφης Σαρρή και για πολλά ακόμα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR