counter

Μετά από μια αποβολή, μια δύσκολη εγκυμοσύνη και σκέψεις για υιοθεσία ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους!

Μετά από μια αποβολή, μια δύσκολη εγκυμοσύνη και σκέψεις για υιοθεσία ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους!
Μετά από μια αποβολή, μια δύσκολη εγκυμοσύνη και σκέψεις για υιοθεσία ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους!

Άννα Μαρτάκη & Νίκος Μανώλας

Ο Νίκος Μανώλας και η Άννα Μαρκετάκη γνωρίστηκαν το 2007 στα παρασκήνια του "Όμορφου Κόσμου Το Πρωί", στο Mega. Από συνεργάτες στην αρχή έγιναν φίλοι στη συνέχεια, έξι μήνες μετά ζευγάρι και ύστερα από τρεις προτάσεις γάμου, σύζυγοι. Αγκαλιά με τη μόλις τεσσάρων μηνών κόρη τους, υποδέχθηκαν το ΟΚ! για πρώτη φορά στο σπίτι τους στα Μελίσσια και έδωσαν μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Άννα Μαρτάκη & Νίκος Μανώλας

Νίκο, πώς σου ανακοίνωσε η Άννα ότι είναι έγκυος;

Νίκος: Εγώ δεν είχα απλώς διαίσθηση, ήµουν σίγουρος. Θυµάµαι εκείνο το πρωί περιµέναµε µάστορες στο σπίτι και ήθελα να τους εξηγήσω τι πρέπει να κάνουν. Κάποια στιγµή λοιπόν την άκουσα να µου φωνάζει: «Νίκο, έλα στο µπάνιο!». Πήγα και τη βρήκα να κρατάει το τεστ και να µου λέει: «Αυτό είναι δικό σου!». Επειδή έτρεµαν τα χέρια µου δεν µπορούσα να το δω καθαρά, κατάλαβε την αγωνία µου και µου είπε: «Μην ψάχνεις τις οδηγίες χρήσης. Είµαι έγκυος». (Γελάει.)

Άννα: Αρκεί να σου πω ότι το τεστ το φύλαξε µετά σε ένα συρτάρι. Ψάχνοντας κάτι, το ανακάλυψα. «Είναι δυνατόν να το κρατάς;» τον ρώτησα, οπότε το πέταξα και έκλαιγε σαν µικρό παιδί.

Πριν από ενάµιση χρόνο ήσουν και πάλι έγκυος, αλλά απέβαλες στον τρίτο µήνα της εγκυµοσύνης σου. Υπήρχαν στιγµές που φοβήθηκες ότι µπορεί να µην καταφέρεις να φέρεις στον κόσµο άλλο παιδί;

Άννα: Νιώθω ευλογηµένη που µπόρεσα να γίνω µητέρα και πραγµατικά µετανιώνω όταν κάποιες στιγµές που ένιωθα έντονη αδιαθεσία, παραπονιόµουν και έλεγα: «Αχ, τι τραβάω». Εννοείται ότι για πολύ καιρό ζούσα µε το άγχος ότι µπορεί να µην καταφέρω να αποκτήσω παιδί. Και επειδή αυτή η αποβολή ήρθε σε µια περίοδο που ήµουν ψυχολογικά επιβαρυµένη από τον θάνατο κάποιων αγαπηµένων µου συγγενών, αλλά και επαγγελµατικών δυσκολιών, όλα είχαν γίνει τεράστια µέσα στο µυαλό µου. Το πιο δύσκολο κοµµάτι της αποβολής ήταν ότι το περάσαµε ουσιαστικά µόνοι µας. Επειδή έγινε πριν συµπληρώσω τους τρεις µήνες της εγκυµοσύνης, δεν είχαµε πει σε κανέναν ότι είµαι έγκυος και ουσιαστικά το έµαθαν από κάποια δηµοσιεύµατα, όταν έτυχε να µας δουν κάποιοι γνωστοί την ώρα που βγαίναµε από το µαιευτήριο και η είδηση διέρρευσε στον Τύπο.

Νίκος: Αυτό που ήθελα να περάσω στην Άννα ήταν ότι θα είµαι δίπλα της ό,τι κι αν συµβεί. Δεν ήθελα να την πάρει από κάτω αυτό το άσχηµο συµβάν, ούτε να σταµατήσουµε την προσπάθεια να γίνουµε γονείς. Επίσης, αυτό που της εξήγησα είναι ότι ακόµα και αν δεν καταφέρουµε να κάνουµε παιδιά, εγώ θα είµαι κοντά της για όλη την υπόλοιπη ζωή µας.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΟΚ 26

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR