counter

"Μερικοί το προτιμούν καυτό" η πρεμιέρα. Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;

"Μερικοί το προτιμούν καυτό" η πρεμιέρα. Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;
"Μερικοί το προτιμούν καυτό" η πρεμιέρα. Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί;

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό" το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς. Το έργο "Sugar- Mερικοί το προτιμούν καυτό" βασισμένο στο βιβλίο του Peter Stone και στην ταινία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" των Billy Wilder και Ι.Α.L Diamond ανέβηκε στην σκηνή του θεάτρου Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και χορογραφίες με την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού. Η Ζέτα Μακρυπούλια στο ρόλο της Sugar που είχε υποδυθεί η Μέριλιν Μονρόε, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Νάντια Κοντογεώργη και ο Λευτέρης Ελευθερίου, πλαισιωμένοι από 10μελή ορχήστρα και πλειάδα χορευτών, ως πρωταγωνιστές της παράστασης, με την αξιόλογη ερμηνεία τους εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς.

Η υπόθεση του έργου έχει κύριους άξονες τον έρωτα, την κρίση – τόσο οικονομική όσο και ηθική- την ποτοαπαγόρευση, την μαφία και τις καλλονές που λάμπουν κάτω από τα φώτα. Όλα αυτά πλαισιωμένα από άφθονο γέλιο, μουσική και χορό.

Στην παράσταση το απαστράπτον "παρών" τους έδωσαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Νίκος Μουτσινάς, Θανάσης Αλευράς, Αθηνά Οικονομάκου, Τζένη Διαγούπη, Φωτεινή Δεμίρη, Γιώργος Δάσκαλος και  Θανάσης Βισκαδουράκης οι οποίοι έσπευσαν να καταχειροκροτήσουν τους συναδέρφους τους στην επίσημη πρώτη του πολυαναμενόμενου θεατρικού τους έργου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την λαμπερή θεατρική βραδιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR