counter

Mente Fuerte: "Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού"

Mente Fuerte: "Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού"
Mente Fuerte: "Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού"

Ο Mente Fuerte το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2" και μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και τη συζήτηση που είχε κάνει για να βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του “Fame Story”.

Δείτε επίσης! Μαρία Σολωμού & Mente Fuerte: Δείτε τους να στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο (Βίντεο)

Όσα είπε ο Mente Fuerte

«Είμαι το γούρι σου και η κατάρα σου γιατί εγώ σε γνώρισα με την καλύτερή σου φίλη, την Μαρία Σολωμού», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια, ο Mente Fuerte απάντησε: «Εσύ φταις για όλα! Φταις ξεκάθαρα»!

«Είμαστε φίλοι αυτό το διάστημα; Είμαστε εντάξει;», ρώτησε ακόμα η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Mente Fuerte είπε: «Είμαστε φίλοι. Όλοι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι όλοι».

Έπειτα, ο Mente Fuerte αποφεύγοντας τη συζήτηση για την Μαρία Σολωμού, ανέφερε: «Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού. Τα έχουμε πει μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι τώρα».

Όσον αφορά το “Fame Story”, είπε:«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει παρθενογένεση πουθενά. Κι εγώ διαφώνησα με τον Light ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR