counter

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη
Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην αγαπημένη τους Κρήτη, από την οποία επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες.

Το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι βγήκε με τους καλούς του φίλους, Λάκη Λαζόπουλο και Πάνο Βλάχο, ενώ στην παρέα ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Όλοι τους πόζαραν χαμογελαστοί, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Δέσπoινα Bανδή: Οι κοινές διακοπές στην Κρήτη με τον Bασίλη Mπισμπίκη και την κόρη της, Μελίνα (Βίντεο)

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία.

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο του 2022, αναφερόμενη στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR