counter

Μελάνια Τραμπ: Έχει η "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ σωσία;

Μελάνια Τραμπ: Έχει η "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ σωσία;
Μελάνια Τραμπ: Έχει η "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ σωσία;

Το Twitter πήρε φωτιά με το hashtag #FakeMelania να ανεβαίνει στα trends μετά την τελευταία εμφάνιση του Ντοναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια Τραμπ. Οι φήμες περί σωσία της "Πρώτης Κυρίας" ξαναφούντωσαν καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που επιβιβάστηκε στο Marine One με τον Πρόεδρο, δεν έμοιαζε καθόλου στην Μελάνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που χρήστες των social media πιστεύουν πως η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποιεί κάποια σωσία για τις εμφανίσεις της. Το 2019 μια εικόνα του ζευγαριού σε ένα μνημείο για τα θύματα ανεμοστρόβιλου στην Αλαμπάμα τράβηξε την προσοχή καθώς όλοι πόσταραν ότι δεν ήταν το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού στην μετάβαση τους για το Debate πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να φορά μεγάλα γυαλιά ηλίου, ωστόσο, το τεράστιο χαμόγελό της φάνηκε παράξενο σε κάποιους χρήστες του Twitter, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν ταιριάζει με το συνηθισμένο αυστηρό χαμόγελό της.

«Το μόνο πράγμα που θα μου λείψει από αυτή τη διοίκηση είναι να βάζουν νέες Μελάνια και να προσποιούνται πως δεν θα το παρατηρήσουμε», έγραψε ένας χρήστης με κάποιον άλλον να συμπληρώνει: «Ετοιμαζόμουν να πάρω έναν ωραίο υπνάκο, αλλά τώρα έχω τρομάξει από την ψεύτικη Μελάνια».

Ακόμη και ο κωμικός Πάτον Όσβαλντ έγραψε: «Αυτό… δεν είναι Μελάνια. Δεν προσπάθησαν καν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR