counter

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος, μετά τον γάμο τους

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος, μετά τον γάμο τους
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πού θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος, μετά τον γάμο τους

Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά αναφερόμαστε στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Σχεδόν ,όλες οι λεπτομέρειες  του βασιλικού γάμου έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εκτός φυσικά από το μέρος όπου θα περάσει το ζευγάρι τον μήνα του μέλιτος του! Εμείς όμως, ψάξαμε και σας βρήκαμε κι αυτή την πληροφορία και έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Travel and Leisure, ο προορισμός τους θα είναι η Ναμίμπια!

Μάλιστα, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό πώς το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος γιατί «η νοτιοαφρικανική χώρα είναι γεμάτη με εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος μία φορά στη ζωή του». Ακόμη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα θα μείνουν στο Hoanib Valley Camp, στο Καοκολάντ στη βορειοδυτική Ναμίμπια, το οποίο περιβάλλεται από βουνά, αμμόλοφους και τεράστιες εκτάσεις ερήμου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sun»!

Προφανώς, το θέρετρο είναι η μοναδική οργάνωση διατήρησης καμηλοπαρδάλεων παγκοσμίως και φυσικά, το εν λόγω περιβάλλον κάλλιστα φαντάζει ως την ιδανική τοποθεσία για τους Βασιλείς, για να ξεκινήσουν έτσι τον έγγαμο βίο τους!

Εξάλλου, το ζευγάρι έχει ήδη περάσει πολύ χρόνο στη νοτιοδυτική Αφρική, καθώς στην αρχή της σχέσης τους, πέρασαν μαζί πέντε μέρες στη Μποτσουάνα, προκειμένου να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα!

Δείτε παρακάτω εικόνες από το  μέρος, όπου το πριγκιπικό ζεύγος θα περάσει τον μήνα του μέλιτος του!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram 


ΝαμίμπιαΝαμίμπιαΝαμίμπια

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR