counter

"Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου"

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Μαρία Καρλάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor και στη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Παράλληλα η τραγουδίστρια μίλησε και για το μικρής διάρκειας φλερτ που είχε στο παρελθόν με τον Σάκη Κατσούλη και τον λόγο που δεν προχώρησε η σχέση τους.

«Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας. Είναι αυστηρός. Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Και να ισχύει η δωροδοκία που είναι το κακό; Έχει στρεσαριστεί ο Τριαντάφυλλος, για αυτό ξεσπάει με κλάματα» είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία απλή, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Ήταν σε μαγαζί που εγώ είχα παρουσιάσει το “Γιαρέμ”. Αλλά έμεινε, γιατί εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Και μου αρέσει πάρα πολύ που οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι. Το θεωρώ πάρα πολύ ρομαντικό».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR