counter

Με τέτοιο σωσίβιο στην κοιλιά... τα δίδυμα θα επιπλέουν και μετά τη γέννα!

Με τέτοιο σωσίβιο στην κοιλιά... τα δίδυμα θα επιπλέουν και μετά τη γέννα!
Με τέτοιο σωσίβιο στην κοιλιά... τα δίδυμα θα επιπλέουν και μετά τη γέννα!

Είναι ναυαγοσώστρια και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καθώς ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η Elsa Pataky που είναι παντρεμένη με τον Chris Hemsworth έκανε μια φωτογράφιση στο Los Angeles η οποία αφορούσε το επάγγελμα της.

Με φουσκωμένη την κοιλιά έφτασε στο χώρο της φωτογράφισης και έσπευσε αμέσως να ντυθεί και να μακιγιαριστεί. Όταν βγήκε από το δωμάτιο που γινόταν το μακιγιάζ ο φωτογραφικός φακός αντίκρισε τη celebrity με ένα τεράστιο σωσίβιο ζωγραφισμένο στην κοιλιά της. Σαν να μην έφτανε αυτό η 37χρονη Elsa Pataky είχε και το σχοινί κολλημένο στην κοιλιά της για να παραπέμπει σε αληθινό σωσίβιο. Πόση ταλαιπωρία για την έγκυο και την φουσκωμένη της κοιλίτσα;

Το θέαμα βέβαια ήταν εντυπωσιακό, καθώς η έγκυος ναυαγοσώστρια βρίσκεται σε άψογη φόρμα και δεν έχει πάρει ίχνος παραπανίσιων κιλών, πέρα από αυτά που απαιτούνται για την κατάσταση της. Αν και η 37χρονη περιμένει δίδυμα η σιλουέτα της βρίσκεται στα καλύτερα της και τα πόδια της κόβουν την ανάσα.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της φωτογράφισης η Ισπανίδα Elsa Pataky έπαιζε με την 22 μηνών κόρη της India. Οι δυο τους έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά τα βλέμματα όλων δε μπορούσαν να ξεκολλήσουν από την κοιλιά της celebrity που είχε ζωγραφίσει πάνω της ένα σωσίβιο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR