counter

Ζευγάρι της showbiz έχει ήδη ένα παιδί και περιμένει δίδυμα!

Ζευγάρι της showbiz έχει ήδη ένα παιδί και περιμένει δίδυμα!
Ζευγάρι της showbiz έχει ήδη ένα παιδί και περιμένει δίδυμα!

Την πόρτα του γοητευτικού "Thor" χτύπησε ο πελαργός που φέρνει δίδυμα για τον ηθοποιό Chris Hemsworth και την αγαπημένη του, Elsa Pataky, όπως αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή τους στις "Χρυσές Σφαίρες".

H 37χρονη Ισπανίδα ηθοποιός και ο κούκλος σύζυγος της που αναστατώνει το Hollywood, θα γίνουν δεύτερη φορά γονείς σε λίγους μήνες και μάλιστα περιμένουν δίδυμα. Η Elsa Pataky διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και αναμένεται να κρατάει τα μωρά της στην αγκαλιά της  μέσα στην Άνοιξη.

"Η οικογένεια είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχω κάνει! Ακόμα και όταν είμαι στην δουλειά, σκέφτομαι πάντα την κορούλα μου και, όταν δεν δουλεύω, είναι εκείνη με την οποία περνάω τον χρόνο μου", εξομολογήθηκε πρόσφατα ο 30χρονος ηθοποιός που σύντομα θα παρουσιάσει τα δυο νέα μέλη της οικογένειας στην India Rose, που τον Μάιο θα γίνει δύο ετών.

Ο Chris Hemsworth είναι σίγουρα ένας από τους πιο σέξι μπαμπάδες του Hollywood και το πλατύ του χαμόγελο έκανε αίσθηση στην απονομή των “Χρυσών Σφαιρών”. Είναι ευτυχισμένος και βιώνει την επιτυχία στην καριέρα του αλλά την πρώτη θέση στην καρδιά του κατέχει η οικογένεια του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR