counter

Άμα λέμε γεννάει... Μιλάμε δεν προλαβαίνεται!

Άμα λέμε γεννάει... Μιλάμε δεν προλαβαίνεται!
Άμα λέμε γεννάει... Μιλάμε δεν προλαβαίνεται!

Η celebrity γεννάει από λεπτό σε λεπτό και κόβει βόλτες στην παραλία που λες ότι δε θα προλάβει σίγουρα να μεταφερθεί στο μαιευτήριο αν τα δίδυμα που κυοφορεί αποφασίσουν να κάνουν την “ηρωική” τους έξοδο.

Ο λόγος για την Ισπανίδα Elsa Pataky η οποία έχει φουσκώσει τόσο πολύ που τη βλέπεις και φοβάσαι ότι θα γεννήσει εκεί που είναι. Η ημερομηνία που θα γεννήσει πλησιάζει. Ωστόσο, εκείνη προτιμά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την κόρη της, India και το σύζυγο της Chris Hemsworth, παρά να κάτσει μέσα στο σπίτι. Άλλωστε, η εγκυμοσύνη της είναι ομαλή και εκείνη αισθάνεται υπέροχα καθώς αν εξαιρέσουμε την κοιλιά κατά τ’ άλλα δεν έχει πάρει γραμμάριο.

Η Elsa Pataky που σε λίγες ώρες – μέρες, θα κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα της εθεάθη σε παραλία του Malibu να απολαμβάνει τον ήλιο με την κόρη της, ενώ ο γοητευτικός άντρας της έκλεβε την παράσταση κάνοντας surfing στα κύματα του Malibu.

Η Elsa Pataky φορώντας κάτι ανάλαφρο για να προστατεύει την κοιλιά της από τον ήλιο έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σιλουέτα της ενώ έδειχνε ανενόχλητη από το φωτογραφικός φακό που απαθανάτιζε κάθε της βήμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR