counter

Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής

Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής
Με oversized τσάντα και το σκυλάκι της ντυμένο "λεοπάρδαλη" στις πρόβες της εκπομπής

Μέχρι τώρα απολαμβάναμε την υπέροχη λαϊκή φωνή της που όταν ανέβαινε στις πίστες μας καθήλωνε με τις ερμηνείες της που συχνά προκαλούν ανατριχίλα. Η Μελίνα Ασλανίδου που η πορεία της είναι ανοδική αν και έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και είναι από τους πιο ταπεινούς καλλιτέχνες, για πρώτη φορά θα εμφανιστεί σε ένα show τραγουδιού σαν κριτής.

Οι πρόβες για το "The Voice" είναι πολύωρες και απαιτητικές

Η καθημερινότητα της κριτή του The Voice” εκτός από νότες και τραγούδι έχει γεμίσει με τις πρόβες για το φαντασμαγορικό show του Αντ1 που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία. Σε μια από αυτές τις πρόβες έφτασε στο στούντιο της εκπομπής με μια oversized τσάντα, ντυμένη με casual look και σκουφάκι ενώ μαζί της είχε το σκυλάκι της το οποίο είχε ντύσει με λεοπάρ φορμάκι για να αντέξει το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες μέρες.

Στο στούντιο παίρνει μαζί της και το σκυλάκι της

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την ώρα που έμπαιναν στο στούντιο και η εικόνα ήταν άκρως απολαυστική. Η ίδια κουβαλάει όλη της την προίκα μαζί όπως φαίνεται από τη φωτογραφία καθώς η oversized τσάντα της πρέπει να έχει τα πάντα μέσα. Οι ρυθμοί για την προετοιμασία του show είναι πυρετώδεις και οι πρόβες είναι αμέτρητες, αφού θα πρέπει να είναι όλα άψογα για την πρεμιέρα και ειδικά όταν  κάποιοι από τους κριτές δεν έχουν καμία τηλεοπτική εμπειρία.

Ντυμένη με casual look και σε τόνους του μαύρου και του γκρι και έχοντας για παρέα το σκυλάκι της ντυμένο “λεοπάρδαλη”, η Μελίνα Ασλανίδου έδειχνε ευδιάθετη και άνετη μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Το στυλ της ολοκλήρωσαν οι φλατ μπότες της με κρόσσια, το γκρι σκουφάκι της και η δερμάτινη oversized τσάντα της.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε το σκυλάκι της που ήταν ντυμένο με λεοπάρ φορμάκι και έμοιαζε με μικρή λεοπάρδαλη! Ο τετράποδος φίλος της τραγουδίστριας έδειχνε να απολαμβάνει τα παιχνίδια του με το φακό αλλά και με την Μελίνα Ασλανίδου που πόζαρε άνετη στο φωτογραφικό φακό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR