counter

Ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιάγκας, κρίνει τους coaches Ρέμο-Βανδή-Ασλανίδου-Μιχάλη/Stavento

Ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιάγκας, κρίνει τους coaches Ρέμο-Βανδή-Ασλανίδου-Μιχάλη/Stavento
Ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιάγκας, κρίνει τους coaches Ρέμο-Βανδή-Ασλανίδου-Μιχάλη/Stavento

Πάνελ Πρωινό Mou

Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο παρουσιαστής του The Voice που αναμένεται να δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας, μέσα από τον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό", την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έκανε πολλές αποκαλύψεις για το show The Voice που κάνει τεράστια επιτυχία όπου προβάλλεται.

"Το καλοκαίρι είχα πει στον Γιάννη Λάτσιο ότι υπήρχε ένα show που το είχα δει όταν είχαμε πάει στην Αμερική με τη Φαίη και κάθε βράδυ δεν βγαίναμε έξω για να το δούμε. Του είπα ότι θα ήθελα να το παρουσιάσω. Υπογράφουμε για το πρωινό, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Δεν μου έγινε πρόταση ποτέ, καθώς οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θεωρούσαν δεδομένο ότι θα το κάνω και πριν κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "έλα έχουμε πρόβες". Η κριτική επιτροπή έκλεισε πριν τρεις μέρες", είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη Σκορδά που δεν σταμάτησε να τον αποκαλεί χιουμοριστικά "καταξιωμένο παρουσιαστή", μιας κι έτσι τον αναφέρει στο δελτίο τύπου ο ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε δίαιτα για να είναι fit στο show. "Ο Γιώργος στην αρχή του καλοκαιριού ξεκίνησε δίαιτα γιατί είχε στο μυαλό του το Voice. Μετά από λίγο κανείς δεν του έλεγε τίποτα και άρχισε να τρώει. Τώρα έχει μια βδομάδα που λέει "μπιφτέκια, μπιφτέκια".

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τους τέσσερις κριτές του talent show και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Αντώνη Ρέμου όπως τον είδε στις πρόβες. "Ο Ρέμος είναι σοκαριστικά καλός. Η Βανδή είναι πολύ καλή και πιο όμορφη από κοντά. Η Μελίνα είχε ενδοιασμούς στην αρχή, μην την «κράξουν» οι έντεχνοι. Ο Μιχάλης μου έκανε θετική εντύπωση. Είναι σιγανοπαπαδιά".

Δείτε τι είπε για το The Voice.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR