counter

Με επιστολή του ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος (Video)

Με επιστολή του ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος (Video)
Με επιστολή του ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος (Video)

Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης

Επιστολή στην "Εφημερίδα των Συντακτών" απέστειλε ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Alpha στην Ρώμη, Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης αποκαλύπτοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος! Αφορμή για την αποκάλυψη της gay σεξουαλικής του ταυτότητας στάθηκε η τρίτη κατά σειρά αυτοκτονία μέσα σε ένα χρόνο ενός 20χρονου νεαρού θύματος ομοφοβίας στην Ιταλία.

Απόσπασμα της επιστολής του ανταποκριτή του Αlpha στην Ρώμη, Θόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά για την ομοφυλοφιλία: "Στην Ιταλία ο τραγουδιστής Τιτσιάνο Φέρο είπε στους φαν του ότι είναι γκέι και συνέχισε, χαλαρά και με επιτυχία, να τραγουδά και να ερωτεύεται. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής, ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος, που να έχει το ίδιο θάρρος; Που να μπορεί να προσφέρει ένα θετικό παράδειγμα σε έναν νέο που ζει στην επαρχία και θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια τραγική θέση του νεαρού Ιταλού που κηδεύεται σήμερα;

Χρειάζεται περισσότερο θάρρος, για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ένας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή, αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας."

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης 5 Νοεμβρίου και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και όλη η ομάδα επικρότησε την αν μη τι άλλο θαρραλέα κίνηση, του Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη που δεν δίστασε να αποκαλύψει το ότι είναι ομοφυλόφιλος πάνω από όλα για να αφυπνίσει κατά της ομοφοβίας!

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής για το θέμα και τα σχόλια των παρουσιαστών στο video που ακολουθεί! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR