counter

“Με έβλεπα να κλαίω στο MasterChef και αναρωτήθηκα ως τηλεθεατής: πλάκα μας κάνει;”

“Με έβλεπα να κλαίω στο MasterChef και αναρωτήθηκα ως τηλεθεατής: πλάκα μας κάνει;”
“Με έβλεπα να κλαίω στο MasterChef και αναρωτήθηκα ως τηλεθεατής: πλάκα μας κάνει;”

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στον φετινό κύκλο του MasterChef. Ο Ηλίας, λοιπόν, μίλησε για τη ζωή του μετά το MasterChef αλλά και πώς αισθάνθηκε βλέποντας τον εαυτό του να κλαίει στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Και στο MasterChef γιατί δηλώσατε συμμετοχή;

Για να προβάλω τη δουλειά που κάνω και να επιστρέψω στην Ελλάδα προκειμένου να δουλέψω. Το παιχνίδι μού έδωσε μια προβολή από το πουθενά, ασχέτως πόσο καλός μάγειρας είμαι ή όχι. Και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, ένα παιχνίδι που απαιτούσε καλή ψυχολογία.

Γιατί συγκινηθήκατε τόσο πολύ;

Μετά από τόσο καιρό τα βλέπεις όλα πολύ έντονα. Εγώ όταν είδα το επεισόδιο που έκλαιγα, αναρωτήθηκα ως τηλεθεατής: «Πλάκα μας κάνει;». Συγκινήθηκα όμως γιατί δεν ήθελα να πάω με τον Κώστα στον… τάκο.

Ο φίλος σας ο Κώστας δεν σας ψήφισε όμως. Πώς αισθανθήκατε όταν εσείς τον ψηφίσατε; Μήπως κι αυτό σας φόρτισε ψυχολογικά;

Τον Κωστάκη δυστυχώς δεν μπορούσα να μην τον ψηφίσω, διότι ήξερα ότι όλοι θα τον ψηφίσουν και επειδή θεώρησα ότι είχε μερίδιο ευθύνης. Μερικές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε φίλους και αυτό με φόρτισε πιο πολύ, με επηρέασε. Δεν θα έπρεπε να συγκινηθώ τόσο πολύ.

Δηλαδή θεωρείτε ότι η κακή ψυχολογία σάς επηρέασε;

Μετράει πολύ η ψυχολογία στο «MasterChef». Για παράδειγμα δεν θα έβαζα ποτέ μια μαγιονέζα σε ένα τσίλερ, αλλά εκείνη τη στιγμή η ψυχολογία μου και το μυαλό μου χάθηκαν, οπότε την έβαλα, που είναι τελείως φάουλ μαγειρικό.

Πόσο πολύ θέλατε να κερδίσετε τον διαγωνισμό;

Και ήθελα και πίστευα στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να κερδίσω τον διαγωνισμό. Δεν ήταν ο στόχος μου το χρηματικό έπαθλο. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά ένας καλός μάγειρας, άμα δουλεύει στο εξωτερικό, μέσα σε 8-9 μήνες μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR