counter

Μαύρο Ρόδο Τρέιλερ: Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της

Μαύρο Ρόδο Τρέιλερ: Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της
Μαύρο Ρόδο Τρέιλερ: Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», πρόκειται να παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές.

Οι αδερφοί Μπόγρη συγκρούονται και μάλιστα όπως είδαμε στο trailer πέφτουν πυροβολισμοί και ο Γιώργος φαίνεται να έχει τραυματιστεί, ενώ ο Σταυρίνος συλλαμβάνεται.  

Δείτε επίσης - Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Μαύρο Ρόδο - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της. Ο καβγάς τους έχει ανησυχήσει όλο το Μοναστήρι. Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να τους χωρίσει, αλλά εκείνος αρνείται. Λίγο αργότερα ακούγονται πυροβολισμοί. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο χώμα. Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική. Ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει να συζητήσουν. Η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να μην του μιλήσει ποτέ ξανά.

Ο Πέτρος απελπίζεται. Ο Θέμης συναντά την Αλεξία στο σημείο της έκρηξης. Τα λόγια που ακούει από το στόμα της κόρης του είναι πολύ πικρά. Φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική. Εκείνος, όμως, θέλει να επιστρέψει στο Μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα. Νιώθει ότι δεν έχει πια θέση στη Γερακιανή. Ένα μήνυμα, όμως,  που θα δει, τον παραξενεύει. Ίσως, η ελπίδα να είναι ακόμα ζωντανή.

 

Μαύρο Ρόδο - Πρωταγωνιστούν

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR