counter

Μαύρο Ρόδο - Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Οι απαγορευμένοι έρωτες γοητεύουν γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει”

Μαύρο Ρόδο - Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Οι απαγορευμένοι έρωτες γοητεύουν γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει”
Μαύρο Ρόδο - Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Οι απαγορευμένοι έρωτες γοητεύουν γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει”

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, είναι ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα στις 22:30, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο του, το σενάριο, την σχέση του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Όσα δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα.

Έτσι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για την ιστορία του «Μαύρου Ρόδου» είπε: «Απαγορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που περιγράφει το "Μαύρο Ρόδο", γοητεύουν το κοινό, γιατί ίσως έχουν κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Στην εποχή μας, δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες, είναι κάπως ξεπερασμένο όλο αυτό. Ο έρωτας όμως του "Μαύρου Ρόδου", ναι, θα μπορούσε να υπάρξει».

Δείτε επίσης - Μαύρο Ρόδο: Όσα θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Mega

«Το "Μαύρο Ρόδο" είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, με πολλές ιστορίες εκτός από τη βασική πλοκή που παρουσιάζει τον έρωτα μεταξύ δύο νέων από αντίθετους κόσμους», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εξήγησε ότι ταυτίζεται με τον ήρωα που υποδύεται γιατί είναι και εκείνος επίμονος μέχρι να καταφέρει τους στόχους του.

 «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ, και εγώ το ίδιο. Είναι κοινό μας σημείο» δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Επιπλέον, για την σχέση του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σχολίασε: «Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι τέλειο. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ όμορφη επικοινωνία και ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε».

Τέλος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε: «Φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε στο "Μαύρο Ρόδο", απαιτεί πολλή δουλειά και πολύ χρόνο». 

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR