counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα τα επικρατέστερα ονόματα για το παιδί του με την Ιλάειρα Ζήση

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο ίδιος, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και το "Πρωινό" για τα συναισθήματά του και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επικρατέστερα ονόματα για το μωρό!

"Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα, είμαι συγκινημένος", είπε για την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως η απώλεια που είχαν, πριν λίγο καιρό, τους στοίχισε αρκετά. "Η απώλεια που είχαμε πριν 8 μήνες, μας γονάτισε", ανέφερε συγκεκριμένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά και η μητέρα του, η οποία είπε με την σειρά της ότι η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης "ήταν μια γλυκειά έκπληξη", ενώ δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει, μετά από όσα ακούστηκαν περί... τεστ covid και όχι εγκυμοσύνης, που της έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να της ανακοινώσει ότι η Ιλάειρα είναι έγκυος, πως στην Κύπρο τα τεστ είναι rapid και έχουν αυτή τη μορφή που μοιάζει με τα τεστ covid. Η κυρία Στέλλα μάλιστα ανέφερε ότι όταν είδε τα δύο μπιμπερό, που της έδωσε επίσης ο γιος της, νόμιζε ότι η Ιλάειρα είχε δίδυμη κύηση.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, ρώτησε τον Μαυρίκιο για το όνομα που θα πάρει το μωρό ο οποίος του είπε πως αν είναι αγόρι, θα το βγάλει Γιώργο, σαν τον πατέρα του, ενώ αν είναι κορίτσι θα πάρει το όνομα της μητέρας της Ιλάειρας, Ιωάννα, συνδυαστικά με το όνομα Μελωδία.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR