counter

Ματίνα Παγώνη για Τάιλερ: "Άκουσα ότι είναι καλός νοσηλευτής, να έρθει να μας βοηθήσει"

Ματίνα Παγώνη για Τάιλερ: "Άκουσα ότι είναι καλός νοσηλευτής, να έρθει να μας βοηθήσει"
Ματίνα Παγώνη για Τάιλερ: "Άκουσα ότι είναι καλός νοσηλευτής, να έρθει να μας βοηθήσει"

Η Ματίνα Παγώνη με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προσκάλεσε τον Τάιλερ Μακμπέθ να βοηθήσει το ΕΣΥ.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει πως ο σύζυγός του έμεινε έκπληκτος με τις αναλογίες του προσωπικού των νοσηλευτών κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό.

«Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης - Στέφανος Κασσελάκης: "Σιχαίνομαι την υπερέκθεση, όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω, ορίστε δείτε την…"

«Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κ. Τάιλερ, αλλά και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν και εκεί πρόβλημα ιατρικού προσωπικού και δεν έχουν όλες οι μονάδες τους τέσσερις νοσηλευτές πάνω από κάθε ασθενή, δεν το έχει πληροφορηθεί. Προφανώς στο νοσοκομείο που ήταν τα πράγματα ήταν άριστα», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Παράλληλα, η Ματίνα Παγώνη προσκάλεσε τον Τάιλερ να εργαστεί στο Ε.Σ.Υ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς λοιπόν επειδή δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις στην υγεία, οποιοσδήποτε έρχεται στην Ελλάδα να έρθει να μας βοηθήσει, εμείς εδώ είμαστε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ματίνα Παγώνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR