counter

Ματίνα Παγώνη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα

Στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου και εξήγησε τον λόγο που ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα. Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή την Πέμπτη (28/03), ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US. 

Δημήτρης Κόκοτας: Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα

"Όπως σας έχω ήδη πει, η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο. Γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων, όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτή που λέει στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμιά απόπειρα γιατί σήμερα, Δευτέρα, θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών, θα ξεκινήσουν να κάνουν την αποσωλήνωση την τρίτη φορά ή οχι.

Αυτές οι καταστάσεις, σας το έχω πει, δεν μπορείτε ίσως να καταλάβετε, εσείς νομίζετε όλοι, επειδή λογικό είναι, δεν είστε γιατροί ότι πρέπει να τελειώνουμε, πρέπει να προχωρήσουμε, να αποσωληνωθεί. Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο εάν δεν είναι βάση πρωτοκόλλου οι συνθήκες για να γίνει η αποσωλήνωση.

Διαβάστε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: "Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη, αφήστε τον ήσυχο"

Γι’αυτό λοιπόν σήμερα θα προχωρήσουμε στις εξετάσεις και σταδιακά αν το επιτρέψουν, θα ξεκινήσουν. Σας καταλαβαίνω, που ρωτάτε αλλά να ξέρετε ότι και οι γιατροί όσο πιο γρήγορα θέλω να τον αποσωληνώσουν και να τον πάνε στο κανονικό θάλαμο, αυτό είναι που θέλουν. Όμως, δεν μπορούν να το κάνουν. Εδώ πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος θα αποσωληνωθεί βάση συνθηκών.

Δεν μπορούμε να το τρέξουμε το περιστατικό, θα πάμε βάσει των στοιχείων που έχουμε στα χέρια μας, των εξετάσεων και τα λοιπά. Η ομάδα ξέρει τι κάνει και καλά κάνει, αυτά τα περιστατικά έτσι θα αποχωληνωθούν, σιγά-σιγά και θα προχωρήσουν. Μην ανησυχείτε. Νομίζω ότι θέλει υπομονή, ένα εύλογο χρονικό διάστημα...

Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, δεν είναι όλοι ίδιοι. Η εγκεφαλική λειτουργία ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί, δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη, δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις από τις εξετάσεις. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο", τόνισε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με τον λόγο που ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR