counter

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Μαΐου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά το Τεστ δημιουργικότητας, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση καθώς είχαν τα χειρότερα πιάτα.

Ο πρώτος που κέρδισε την ασυλία και την παραμονή του στον διαγωνισμό ήταν ο Πορφύρης, κι έτσι ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και κλήθηκαν να αντιγράψουν δύο χορτοφαγικά πιάτα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, του καταξιωμένου chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Δείτε επίσης! MasterChef: Η αντίδραση Κουτσόπουλου σε ατάκα παίκτη, "Έχω χ…στεί απ’ τη χαρά μου"

MasterChef – Ποιος αποχώρησε;

Ο Δημήτρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τα πιάτα, συγκέντρωσε μόλις 16 βαθμούς από τους κριτές και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος με 28 βαθμούς πήρε το εισιτήριο για τους top 6 του φετινού MasterChef.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Μόνο κέρδισα. Έμαθα τον εαυτό μου, τα όριά μου, να καλμάρω τα νεύρα μου. Ήταν ένα μπουστάρισμα για να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ταξίδι μου ξεκινάει τώρα!» είπε ο Δημήτρης και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που βγει από τον διαγωνισμό είναι να φάει μπέργκερ και να κάνει βόλτα με τη μηχανή του.

Ως μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef 2023, o Δημήτρης προβλέπει τον Νίκο Τράκα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR