counter

Master Chef 2: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του reality μαγειρικής;

Master Chef 2: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του reality μαγειρικής;
Master Chef 2: Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του reality μαγειρικής;

Γίνανε ευρέως γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο reality μαγειρικής, Master Chef 2, στο Star.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ορθοποδήσουν επαγγελματικά και ο κάθε ένας ασχολείται με κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό tvέθνος ο μεγάλος νικητής, Τιμολέων Διαμαντής, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεκίνησε τα ταξίδια, κυνηγώντας ευκαιρίες μαγειρικής εκπαίδευσης. Μέσα από το κανάλι του στο Youtube μοιράζεται συνταγές δικές του, διανθισμένες με  tips και πρωτότυπες ιδέες.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης, που βρέθηκε στον τελικό με τον Τιμολέοντα, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί εκείνος μεγάλος νικητής, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ελλάδα. Η αγάπη του για την ασιατική κουζίνα παραμένει μεγάλη και αυτός είναι και ο λόγος που απασχολείται ως σου σεφ σε ένα από πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, που ήρθε φέτος και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης  που έγιναν δύο καλοί φίλοι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους αυτήν τη φορά σε Θεσσαλονικιώτικο στέκι. Οι δύο σεφ είναι πλέον υπεύθυνοι στην κουζίνα γνωστού μπαρ-ρέστοραν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας καθημερινά μεσογειακά πιάτα και φυσικά γλυκά που έχουν τρελάνει το κοινό.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι κριτής στο «MasterChef Junior» .

Πιστός στο παραδοσιακό στοιχείο έμεινε και ο Γιώργος Φασιλής, από το Κρανίδι Ερμιονίδας. Έπειτα από πολυετή εμπειρία σε εστιατόρια της Γαλλίας αλλά και σε πολύ μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας, μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο Γιώργος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα που αποκόμισε από το παιχνίδι ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στον τόπο του.

Μεγάλος κερδισμένος από τη συμμετοχή του είναι ο Σελίμ Σελτζούκ. Γεννημένος στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, μεγαλωμένος στη Σερβία και με κουρδική καταγωγή, ο Σελίμ πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι διατηρούσε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου, ωστόσο ήδη αναζητά πλησίον του μαγαζιού του μεγαλύτερο χώρο, μια και η πελατεία του από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι αποζητά ολοένα και περισσότερο τις παραδοσιακές τουρκικές και κουρδικές συνταγές του.

Δουλειά όμως μετά τη συμμετοχή τους στο «Master Chef» βρήκαν ο Σάββας Λαχανίδης, σε μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας, ο Τζώρτζης Παπανικολάου -όλο το καλοκαίρι εργαζόταν σε εστιατόριο της Μυκόνου, η Γωγώ Κωστάκη που επιμελείται μενού σε ένα από τα new entry για καφέ και μπραντς στη Γλυφάδα και ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο οποίος αποτελεί μέλος μεγάλης μαγειρικής ομάδας στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR