counter

Μάρω Κοντού: Η αποκάλυψη για το face lifting που έκανε και η προσπάθεια να κάνει παιδί

Μάρω Κοντού: Η αποκάλυψη για το face lifting που έκανε και η προσπάθεια να κάνει παιδί
Μάρω Κοντού: Η αποκάλυψη για το face lifting που έκανε και η προσπάθεια να κάνει παιδί

Η Μάρω Κοντού, που επέστρεψε τηλεοπτικά φέτος μέσα από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά».

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα και τη ζωή της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει κάνει στη ζωή της μόνο ένα face lifting.

Η αποκάλυψη για τις πλαστικές

«Έχω 63 χρόνια στο θέατρο. Έχετε καλό φωτισμό εδώ. Δεν έχω βάλει ποτέ αυτά τα ένθετα. Έκανα ένα μίνι face lifting 2007 και τέρμα. Μια και καλή και τέρμα. Τα επαναλαμβανόμενα σε αλλοιώνουν, έχω δει κάτι χειλάρες, κάτι φρύδια στο μέτωπο. Ένα και καλό, το έκανα τότε. Περιποιούμουν τον εαυτό μου. Βάζω μια κρεμούλα… Κάποια βράδια μετά το θέατρο κοιμάμαι με το μακιγιάζ, το έχω κάνει» είπε η Μάρω Κοντού.

Η προσπάθεια να κάνει παιδί

Σχετικά με το ταξίδι στην Ελβετία και την προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί η Μάρω Κοντού τόνισε: «Σε έναν από τους δύο γάμους μου, είπα να κοιτάξω το θέμα μου, τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν. Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε πάντα νεότερη από τις συνομήλικές σας δέκα χρόνια και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το “φόρεσα” τόσο καλά ότι δε θα κάνω παιδί που το πέταξα τελείως, το ξέχασα. Δεν ήταν εμμονή μου».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR