counter

Μάρτυρας Κατηγορίας: Ποιοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;

Μάρτυρας Κατηγορίας: Ποιοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;
Μάρτυρας Κατηγορίας: Ποιοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης;

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άνεσις η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Μάρτυρας Κατηγορίας" που έγραψε η Αγκάθα Κρίστι το 1933.

Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, ο Χάρης Ρώμας, ο Κώστας Τσουρός, ο Γιώργος Καραμίχος, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Χρήστος Κούτρας, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Δημήτρης Πανόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Τόνι Δημητρίου κ.α. 

Μάρτυρας Κατηγορίας: Υπόθεση

Ο Λέοναρντ Βόουλ κατηγορείται για τη δολοφονία μιας πλούσιας χήρας. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Ο δαιμόνιος ποινικολόγος Ουίλφρεντ Ρόμπαρτς που αναλαμβάνει την υπεράσπισή του ωστόσο, δεν είναι τόσο σίγουρος για την ενοχή του. Ο αγώνας του νεαρού άνδρα να μην καταδικαστεί θα κριθεί στα έδρανα του δικαστηρίου όπου οι μαρτυρίες είναι συντριπτικά εναντίον του και η ετυμηγορία των ενόρκων φαίνεται μονόδρομος. Μόνη μάρτυρας για την υπεράσπισή του είναι η αινιγματική σύζυγός του που κρατάει την άκρη του νήματος και τη λύση του γρίφου.

Σκηνοθεσία Νικορέστης Χανιωτάκης

Μάρτυρας Κατηγορίας: Στην παράσταση παίζουν αλφαβητικά

Μελίνα Βαμβακά, Χάρη Γρηγορόπουλο, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννη Δρακόπουλο, Θοδωρή Κατσαφάδο, Θανάση Κουρλαμπά, Νίκη Παλληκαράκη, Νίκο Πολυδερόπουλο

Μάρτυρας Κατηγορίας: Δείτε φωτογραφίες (NDP Photos) από την επίσημη πρεμιέρα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR