counter

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά για την Καρολίνα και την Ελευθερίου! "Έγιναν κάποια λάθη από τη μεριά μου"

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά για την Καρολίνα και την Ελευθερίου! "Έγιναν κάποια λάθη από τη μεριά μου"
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά για την Καρολίνα και την Ελευθερίου! "Έγιναν κάποια λάθη από τη μεριά μου"

Μετά από 6 μήνες το Survivor all Star έφτασε στο τέλος του και ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την τέταρτη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης - Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ημιτελικό του "Survivor all Star" και την κατάκτηση της 4ης θέσης

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – Απαντά για την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Μετά τον τελικό του Survivor all Star ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στη Κύπρο και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», όπου μίλησε για πρώτη φορά για όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο και από τον περίγυρό μου… Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω περισσότερο πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό μου και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ… Όταν χτυπάς κάποιον και καλά κάνεις από τη στιγμή που έχει έκθεση, κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR