counter

Μάριος Καπότσης: "Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, πιστεύω θα έρθει και αυτό…"

Μάριος Καπότσης: "Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, πιστεύω θα έρθει και αυτό…"
Μάριος Καπότσης: "Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, πιστεύω θα έρθει και αυτό…"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάριος Καπότσης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega καλημέρα»

Ο ίδιος μίλησε για την σύζυγό του Κόνι Μεταξά, τον κοινό τους βίο μετά το γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει πατέρας.

Όσα είπε ο Μάριος Καπότσης

«Με την Κόνι δεν έχει αλλάξει τίποτα είναι σαν να μην παντρευτήκαμε. Κοντεύω 33 και εκείνη, είμαστε συνομήλικοι, αυτή είναι φυσική εξέλιξη παντρεύεσαι να κάνεις κάποιο παιδί στο μέλλον. Όταν νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα και εγώ ελπίζω ότι θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι όταν έρθει η ώρα. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και αυτό» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάριος Καπότσης.

Σχετικά με τα σχόλια που γράφουν στα social media για την σύζυγό του με αφορμή τα κιλά της και αν είναι έγκυος ο ίδιος τόνισε: «Θα πάρεις και κιλά θα χάσεις και κιλά αυτά που λένε στην Κόνι πιστεύω ότι είναι φυσιολογικά γιατί είναι ένα πρόσωπο που είναι στη δημοσιότητα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κάνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο είναι πολύ αληθινή και δεν κρύβεται και καμιά φορά αυτό τα στοιχίζει γιατί βγαίνει και τα λέει όπως θα τα έλεγε σε μία παρέα».

Δείτε επίσης - Μάριος Καπότσης: Το ιδιαίτερο πάρτι των γενεθλίων του! Στο πλευρό του η Κόνι Μεταξά

«Η Κόνι είναι πολύ δραστήρια, την βοηθάω και εγώ φυσικά αλλά έχει αρχές και αυτή από την οικογένειά της που ταιριάζει στις δικές μου. Με το Λευτέρη έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση είναι πεθερός είναι μπαμπάς είναι φίλος είναι τα πάντα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Μάριος Καπότσης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μάριος Καπότσης:

Photo Credits: Instagram - @kmetaxa

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR